Bluberry Natural Playdough: Οι φυσικές παστελίνες που ενισχύουν τη δημιουργικότητα

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε την Bluberry Natural Playdough ®!

Πρόκειται για μια μικρή εταιρεία που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2019 με στόχο να δημιουργήσει ένα καινοτόμο οικολογικό και αφαλές παιχνίδι για εσάς και τα παιδιά σας.

Η Bluberry Natural Playdough ® λανσάρει στην ελληνική αγορά εντελώς φυσικά προϊόντα χωρίς τεχνητά πρόσθετα. Η πλαστελίνες της εταιρείας έχουν μια εξαιρετικά απαλή σύσταση, εξαιρετικά φυσικά αρώματα και ειδικά χρώματα. Εξαιρετικής σημασίας είναι η υψηλή ποιότητα στο τελικό προϊόν, από τα βασικά συστατικά έως το είδος της συσκευασίας. Οι συσκευασίες των προϊόντων έχουν στόχο να ενισχύσουν την οικολογική συνείδηση των γονιών αλλά και των παιδιών. 

Με το Bluberry Natural Playdough ® τα παιδιά μπορούν να αφήσουν τη δημιουργικότητά τους ελεύθερη.

Φυλάσσοντας μετα το παιχνιδι την πλαστελίνη στη συσκευασια της, μπορεί να διαρκέσει έως και 9 μήνες στην αρχική του κατασταση. Εάν την αφησετε εκτεθειμένη, θα σκληρηνει και θα κρατησει τη φορμα που του δωσατε, επομένως θα γίνει πολύ πιο δύσπλαστη.

Λόγω των φυσικών συστατικών της, η πλαστελινη μπορεί να μουχλιασει  σε περίπτωση που ερθει σε επαφη με βρωμικα αντικειμένα. Καλό θα ήταν να αποθηκευεται σε ξηρό μέρος χωρίς άμεσο ηλιακό φως, μεσα στις συσκευασιες τους καλα κλεισμενες ή στο δικό σας αεροστεγές δοχείο.

Σημαντικό να σημειωθεί είναι ότι το Bluberry Natural Playdough είναι ένα φυσικό και χειροποίητο προϊόν και επομένως μπορεί να υπάρχουν μικρες διαφοροποιησεις στις αποχρωσεις. Επιπλέον, το καθαρό θαλασσινό αλάτι χρησιμεύει ως φυσικο συντηρητικό. Εαν δεν έχετε χρησιμοποιήσει την πλαστελινη για μεγάλο χρονικό διάστημα και μικροί κρύσταλλοι αλατιού έχουν εγκατασταθεί στην επιφάνεια, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.  Το playdough δεν χάνει την ποιότητά του.

Καντε στην πλαστελινη σας λίγο μασάζ και θα επανελθει στην αρχικη της μορφη.

Το BLUBERRY NATURAL PLAYDOUGH είναι μη τοξικό προιον αλλά δεν είναι βρώσιμο.Τα παιδιά πρέπει να ειναι υπο την επιβλεψη των γονεων ενώ παίζουν.

Συστατικά:
Νερό, αλεύρι σίτου, θαλασσινό αλάτι, φυτικα έλαια, βιολογικό λάδι καρύδας,βιολογικο έλαιο Jojoba,τρυγία,χρωματα ζαχαροπλαστικης και αιθέριο έλαιο περγαμόντου. Δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 3 ετών.

Σίγουρα αξίζει να τη δοκιμάσετε !

Βρείτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας εδώ!